Gyulán, a Várfürdőben üzemelő vendéglátóhelyekről lopott pénzt egy férfi

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

A rendőrök egy nap alatt elfogták.

Három vendéglátóhelyről tűnt el pénz 2022. június 1-jére virradó éjjel Gyulán, a Várfürdőből. Az egyik vendéglőből a pénztárgéppel együtt vitték el a váltópénzt. Egy fagyizóból a pénzkazetta hiányzott, egy bisztróban pedig a kasszából több tízezer forintot, és az árukészletből egy doboz sört emeltek el. A vendéglátóhelyek üzemeltetői egymás után hívták a rendőrséget, amikor nyitásnál észrevették, hogy idegen járt az üzletükben.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei egy nap alatt azonosították és elfogták a lopások elkövetésével gyanúsítható férfit. Éppen egy lopott kerékpáron ült, amikor leállították. A 23 éves békéscsabai férfi ellen lopás miatt büntetőeljárás indult. A kerékpárt a rendőrök lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak.

Police.hu