Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Mezőkovácsházán, Sarkadon és Vésztőn

baleset Sarkadon A sarkadi baleset / Fotó: Police.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetek és ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedés – írja a rendőrség a Police.hu oldalon.

hirdetés

Mezőkovácsházán, az Alkotmány utcában, 2022. június 3-án 17 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és elütötte őt. A kerékpáros férfi, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan biciklizett, könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

Sarkadon, az Őssy utcában 2022. június 4-én 0 óra 50 perc körül egy telephely kapujának ütközött egy személygépkocsi. Az autót egy sarkadi nő vezette és egy komádi férfi utazott vele, mindketten könnyebben megsérültek. A baleset után helyet cseréltek, úgy indultak tovább, hogy a férfi vezetett. Ő először padkának, majd villanyoszlopnak ütközött a kocsival. A városban járőröző rendőrök mindezt látták és azonnal intézkedtek. A férfit és a nőt a mentők kórházba vitték, az autót pedig a rendőrök lefoglalták és a balesetek ügyében eljárást indítottak.

Vésztőn, a Békési úton, 2022. június 4-én 0 óra 30 perc körül táblának és fának ütközött egy személygépkocsi. A járműben ketten ültek, a vezető és az utas sem sérült meg. Mindketten kiszálltak a kocsiból, levették róla a rendszámot és elmentek a helyszínről. A rendőrök 10 perc alatt megtalálták őket és az autó vezetőjét előállították. A 19 éves fiatalembernek nincs vezetői engedélye és a gyanú szerint ittasan vezetett, így szabálysértési és büntetőeljárás is indult ellene.

hirdetés