Gyomaendrődön, egy garázsból akart lopni két férfi

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Gyomaendrődön, egy garázsból akart lopni két férfi. Nem volt szerencséjük, mert megzavarták őket. Bár a helyszínről sikerült elszaladniuk, a rendőrök egy órán belül elfogták mindkettőjüket. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Bűncselekményről értesítették a rendőröket 2022. február 26-án 19 óra után Gyomaendrődön. A bejelentő gyanús körülményekre figyelt fel a szomszédja garázsánál, ahol zseblámpa fényét látta és halk beszélgetést is hallott. Miután felszólította az ismeretleneket, hogy jöjjenek elő, a két férfi elszaladt.

hirdetés

A rendőrök a bejelentés után azonnal a helyszínre siettek és a megadott személyleírás alapján egy órán belül megtalálták és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 26 éves gyomaendrődi férfiakat. Mindkettőjüket előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók lopás bűntett kísérlet gyanúja miatt kihallgatták őket. A garázsból semmit nem tudtak elvinni.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

Police.hu