Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Gyulán, Szarvason, Magyarbánhegyesen és Gyomaendrődön

Fotó: Police.hu

Békés megyében 2022. június 24-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – számolt be a Police.hu.

Gyulán, az Apor Vilmos tér és a K. Schriffert utca kereszteződésében 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és elütötte. A balesetben a biciklis nő könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

Szarvason, a Vasút utcában 8 óra 30 perc körül egy tolató személyautó nekiütközött egy kerékpárosnak, aki elesett és könnyebben megsérült. Egy órával később Magyarbánhegyesen a Kossuth utca és a Jókai utca kereszteződésében egy személygépkocsi kerékpárost ütött el. A mentők a biciklist könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Gyulán, a Vértanúk útján 10 óra 45 perc körül összeütközött két kerékpáros. A balesetben mindketten nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. Gyomaendrődön, a Kossuth Lajos úton 14 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője elvesztette az irányítását az autója felett és nekiütközött egy parkoló autónak, majd egy másik kocsit is megrongált. A jármű vezetője könnyebben megsérült.

Fotó: Police.hu