Összetörte az alkalmi partnerétől lopott autót egy öcsödi nő

Összetörte az alkalmi partnerétől lopott autót egy öcsödi nő Fotó: Police.hu

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2022. június 25-én őrizetbe vett egy nőt, mert alkalmi partnerétől ellopta a telefonját és az autója indítókulcsát miközben ő aludt.

Később a 21 éves nő Szarvas külterületén, a 44-es számú főúton lesodródott az útról az elvitt személygépkocsival. Az öcsödi nő a balesetben könnyebben megsérült és felmerült annak a gyanúja, hogy ittasan közlekedett. A rendőrök kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsítják és az ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést is tettek.

hirdetés
Fotó: katasztrófavédelem
Fotó: katasztrófavédelem
Összetörte az alkalmi partnerétől lopott autót egy öcsödi nő
Fotó: katasztrófavédelem

Békéscsabán, a Balassa utcában 2022. június 25-én 9 óra előtt néhány perccel ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az igazoltatáskor megállapították, hogy az 53 éves békéscsabai férfinak nincsen vezetői engedélye. A férfit a rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Csárdaszállás külterületén 2022. június 25-én 6 óra 30 perc körül összeütközött két segédmotor-kerékpáros. A balesetben az egyik jármű vezetője súlyosan megsérült.

Fotó: Police.hu

Police.hu