Pénzért állított ki COVID 19 igazolást egy háziorvos Békésben

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

A rendőrség eljárást folytat egy Békés megyei háziorvos ellen. A gyanú szerint COVID 19 igazolást állított ki egy férfinak, úgy hogy nem is fertőződött meg a vírussal.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat kezdeményezésére a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya büntetőeljárást folytat egy Békés megyei háziorvos ellen. Az orvos a gyanú szerint COVID 19 igazolást állított ki egy férfinak 2022. január 4-én 200 000 forintért cserébe, úgy hogy nem is fertőződött meg a vírussal.

A háziorvost egy férfi azzal az indokkal kereste meg, hogy a kisteleki ismerősének szüksége van az igazolásra. Azért, hogy a börtönbe való bevonulását el tudja halasztani, a korábban elkövetett embercsempészés miatt. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya a háziorvost vesztegetés elfogadásával, a másik két férfit vesztegetéssel gyanúsítja, és vizsgálja a történteket – írja a Police.hu.