Súlyos következménye lett a figyelmetlenségnek

Fotó: Police.hu

Nem adott elsőbbséget egy másik autósnak egy személygépkocsi vezetője Békéscsabán. Összeütköztek, és az egyik sodródó jármű elütött egy kerékpárost. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. március 1-jén 8 óra után néhány perccel Békéscsabán, a Franklin utca és a Kolozsvári utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetője a Franklin utcán érkezett a kereszteződéshez, de nem adott elsőbbséget egy neki jobbról érkező kisteherautónak és összeütköztek. A járművek ezután sodródni kezdtek és a kisteherautó elütött egy kerékpárost. A nő súlyosan megsérült, rajta kívül a tehergépkocsi utasa szenvedett még könnyű sérülést.

A személygépkocsi vezetője kihallgatásán elismerte a felelősségét, elmondása szerint későn vette észre a megállásra kötelező közlekedési táblát. Fékezett, de már begurult a kereszteződésbe.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedési Osztálya a férfit közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. Ügyének vizsgálata befejeződött, a rendőrség a büntetőeljárás iratait 2022. július 5-én továbbította az ügyészségnek.

Súlyos Baleset Békéscsabán
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu
Súlyos Baleset Békéscsabán
Fotó: Police.hu

Police.hu