Nagy érdeklődés övezte a Volkswagen eHybrid Tesztnapokat Békéscsabán

AutoMobil Körös Kft. tesztnapok, Volkswagen eHybrid Tesztnapok

Felejthetetlen élményekben lehetett része annak, aki ellátogatott Békéscsabára a Volkswagen eHybrid Tesztnapokra.

hirdetés

Az AutoMobil Körös Kft. szervezésében az érdeklődők személyesen is megtapasztalhatták, milyen élmenyeket nyújt a Tiguan Elegance TSI Plug-In-Hybrid, a Passat Variant GTE TSI Plug-In-Hybrid, a Golf Variant Style 1.5 eTSI OPF DSG, az Arteon Elegance 1.4 TSI Plug-ln-Hybrid, a Golf GTE TSI Plug-ln-Hybrid, vagy éppen a Touareg 3.0 TFSI Plug-ln-Hybgid.

Volkswagen eHybrid TesztnapokPrekop Zoltán az AutoMobil Ķörös Kft. Volkswagen márkakereskedésének értékesítési tanácsadója elmondta, az érdeklődők a Golf GTE TSI Plug-ln-Hybrid és a Touareg 3.0 TFSI Plug-ln-Hybgidre voltak a leginkább kíváncsiak. Ez utóbbiról elmondható, általában üzletemberek vásárolják, vegyes használatra. Megjelenése miatt és a paramétereiből adódóan több célra is lehet használni.

Érdekes módon a Golf GTE-t nem a legfiatalabbak, hanem inkább a középkorúak próbálgatták. A hat nap alatt 20-65 éves korig vegyes volt az érdeklődés az autók iránt.

Jó hír, hogy a 90%-os raktárkészletükről könnyedén választhatnak a vásárlók. A kiszemelt jármű felől honlapukon feltüntetett elérhetőségeken, illetve Facebook oldalukon is lehet tájékozódni.

A teljes interjút itt meghallgathatja:

hirdetés