Jó viccnek tűnt, de nem az: közlekedési táblákat vettek el a helyükről fiatalok Battonyán

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Közlekedési táblákat vettek el a helyükről fiatalok Battonyán. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és a büntetőeljárás iratait továbbította az ügyészségnek.

A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 19 és egy 18 éves fiatalt. Mindketten battonyaiak, és 2022. június 20-án éjjel fél 1 körül Battonyán, a Rózsa utcán elvettek a helyükről egy-egy elsőbbségadásra kötelező jelzőtáblát.

hirdetés

Egyikük levette a tartóoszlopáról a jelzést, a másik fiú társa segítségével az oszloppal együtt húzta ki a földből és vitte magával a táblát. Tettüket ittasságukkal magyarázták. Egyikük a kihallgatásán elmondta: tudja, hogy akár baleset is történhetett volna a táblák hiánya miatt.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei a történtek miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a büntetőeljárás iratait 2022. július 21-én továbbították az ügyészségnek – írja a Police.hu.