Négy baleset egy nap alatt Békésben

idős, rendőrség, kék, Gyulán, gyulai Illusztráció: Körös Hírcentrum

Békés megyében 2022. augusztus 5-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

hirdetés

Gyulán, a Szent István utcában 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpárost, akit a mentők könnyű sérüléssel vittek kórházba. Okányban, a Hunyadi utca és a Rákóczi utca kereszteződésében 11 óra 45 perc körül szintén autó ütközött biciklissel. A balesetben utóbbi jármű vezetője 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Negyed órával később Békéscsabán, a Kazinczy utca és az Andrássy út találkozásánál egy tehergépkocsival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy busznak. Nem ütköztek össze, de a busz sofőrjének vész-fékeznie kellett, eközben egy utas elesett a járművön és könnyebben megsérült.

Orosházán, a Csengeri utca és a Vásárhelyi utca kereszteződésében 19 óra 30 perc körül egy autós hagyta figyelmen kívül az elsőbbségadási táblát, kihajtott egy motoros elé, aki azért, hogy kitérjen a személygépkocsi útjából, elrántotta a kormányt és elcsúszott a járművel. Sérülései nem súlyosak.

Police.hu

hirdetés