Súlyos testi sértés bűntette miatt emeltek vádat egy köröstarcsai férfi ellen

Szarvason, közlekedési, kutya harapott, kék, rendőrségi, pénztárcát lopott, drogosok Vésztőn Illusztráció: Pixabay.com

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség és vádiratában végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés büntetésre tett indítványt egy 29 éves büntetlen köröstarcsai férfi ellen, aki az egyik csanádapácai italmérő előtt torolta meg, hogy a sértett szidalmazta.

hirdetés

A férfi 2022. április 24-én 19 óra 30 perc és 20 óra közötti időben az egyik csanádapácai italmérő előtti kiülő részen italozott, amikor megérkezett a sértett, aki szóban inzultálni kezdte és „köcsögnek” nevezte. A vádlott ekkor felszólította a sértettet, hogy hagyja őt békén és felindultságában „rossz csicskának” titulálta.

hirdetés

A sértett azonban nem hagyott fel magatartásával és továbbra is „köcsögnek” nevezte a férfit, aki erre dühében ököllel többször megütötte, amitől a sértett a földre került. A vádlott ekkor testszerte rugdosni kezdte a földön fekvő sértettet, majd miután felhagyott a bántalmazással, távozott a helyszínről.

A férfi cselekvősége következtében a sértett arcán, csuklóján és kezén zúzott sérülések keletkeztek, valamint állkapocs- és orrcsonttörést szenvedett, mely sérülések egyenként és összességükben is 8 napon túl gyógyulók.

hirdetés