Ismét pattog a 4-Labda Békéscsabán

4-Labda Fotó: Körös Hírcentrum

Ismét megrendezésre kerül Békéscsabán a már komoly hagyományokkal bíró 4-Labda Bajnokság. A csapatok pingpongban, tollaslabdában, kispályás labdarúgásban és utcai kosárlabdában mérhetik össze tudásukat október elsején.

hirdetés

A bajnokságot annak idején Kormos Mihály, a BRSE volt szakmai igazgatója hívta életre és rendezte meg 16 éven át. Szabadidős sportrendezvényként az esemény fő célja, hogy megmozgassa a lakosságot, felhívja a figyelmet a testmozgás, az egészségmegőrzés fontosságára – árulta el Mitykó László szervező, a Körös Tollaslabda Sportegyesület elnöke.

hirdetés

A megmérettetés nevezési határideje szeptember 25. éjfél – eddig várják tehát családi, baráti, vagy éppen gyermekcsapatok jelentkezését az egyes sportágakban. Családok tekintetében 4 fős, baráti/céges csapatoknál pedig 3 fős együttesek hódíthatják el a kupát. 10-től 88 éves korig mindenkit szeretettel várnak. Az esemény 2022-ben ugyancsak a Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Iskola tornacsarnokában valósul meg, a Körös Tollaslabda Sportegyesület, a Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsa, a Csaba Fly Asztalitenisz Egyesület és a Békéscsabai Kosárlabda Club szervezésében.

A Mitykó Lászlóval készült teljes interjút itt meghallgathatják:

hirdetés