Hamar meglett a Gyulán ellopott kerékpár

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Lezárt kerékpárt lopott el egy férfi Gyulán, egy kerékpártárolóból. Az ügyről napokkal később értesítették a rendőrséget. A rendőrök a bejelentés után másnap elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit és a biciklit is megtalálták.

Kerékpárlopásról értesítették 2022. szeptember 20-án, kora délután Gyulán a rendőrséget. A bejelentő elmondása szerint a lezárt kerékpárját napokig nem használta és csak a bejelentés előtt nemsokkal vette észre, hogy azt ellopták. A bicikli Gyulán, a Vásárhelyi Pál utcában, egy kerékpártárolóban volt lezárva.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei ellenőrizték a térfigyelőkamerákat, amelyek közül az egyik rögzítette azt, hogy egy férfi még 2022. szeptember 16-án 2 óra körül elviszi a tárolóból a kétkerekűt. Az intézkedő rendőr felismerte a felvételen a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit miután sikerült azonosítani 2022. szeptember 21-én, délelőtt előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók lopás bűntett elkövetésével gyanúsítják a 22 éves gyulai férfit. Az ellopott kerékpárt is megtalálták és visszaadták a tulajdonosának.

Police.hu

 

Ez is érdekelheti: