Egy tanyából és egy külterületi telephelyről lopott két férfi Békésen

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

A rendőrök elfogták őket és a lopott dolgok egy részét lefoglalták.

Bő egy hét alatt két lopás történt Békés város külterületén. Az egyik 2022. szeptember 27-én nappal. Akkor egy tanyából, az ott lévő épület folyosójáról vittek el különböző dolgokat. Egy üzemképtelen mikrohullámú sütőt, villanymotorokat és öt darab elektromos kerékpárhoz való akkumulátort. Ezután, 2022. október 3-a és 5-e között egy, a város külterületén lévő hulladéklerakó telephely drótkerítéséből vágtak ki egy 30 méteres darabot.

hirdetés

A Békési Rendőrkapitányság rendőreinek nyomozása eredménnyel járt, kiderítették, hogy két férfi gyanúsítható mindkét bűncselekmény elkövetésével. A tanyáról lopott dolgokat fémhulladékként leadták, a drótkerítéssel pedig egyikük a saját tanyáját készült bekeríteni. Erre azonban a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően nem kerülhetett sor. A kerítésdarabot a rendőrök lefoglalták és visszaadják a telephelyet üzemeltető cég képviselőjének. A felvásárlónak leadott dolgok egy részét is lefoglalták a nyomozók, a tulajdonos azokat is visszakapja.

hirdetés

A Békési Rendőrkapitányság mindkét férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Fotó: Police.hu

Police.hu

hirdetés