Békésen és Békéscsabán történt balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Békés megyében 2022. október 9-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békésen, a Szigetvári utca és a Bartók Béla utca kereszteződésében 11 óra körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak és összeütközött vele. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

Fél órával később a Bartók Béla út és a Vozárik utca kereszteződésében szintén egy autós nem biztosított elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és elütötte. A mentők a biciklist könnyű sérüléssel vitték kórházba. Mindkét baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

hirdetés

Police.hu

hirdetés