Három balesetnél helyszíneltek a rendőrök az elmúlt napon Békésben

Baleset Dévaványán / Fotó: Police.hu

Békés megyében 2022. október 14-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Dévaványa külterületén, 15 óra 30 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba borult. A balesetben a jármű két utasa sérült meg, egyikük könnyebben, a másik súlyosan. Békéssámson külterületén, 19 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi vezetője nem tartott kellő követési távolságot és nekiment az előtte egy kereszteződésnél elsőbbségadás miatt megálló személyautónak. A balesetben az elől lévő kocsi vezetője könnyebben megsérült.

hirdetés

Békéscsabán, a Gyulai úton 2022. október 14-én 15 óra körül egy autós későn vette észre az előtte álló járműveket és a leghátsónak nekiütközött. A meglökött autó nekicsapódott az előtte lévőnek, illetve az is nekiütközött még egy kocsinak. Így összesen négy autó volt érintett a balesetben.

hirdetés

Senki nem sérült meg, de a sorban utolsóként álló kocsi vezetője kiszállt és számonkérte a sort összetoló autóst, majd a szóváltás közben meg is ütötte őt és utasát. Az utas könnyű sérülést szenvedett. Az erőszakosan fellépő férfit a rendőrök előállították és a Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

Police.hu

hirdetés