Gyulán ittas járművezetés gyanúja miatt és körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. október 19-én 22 óra 30 perc körül Gyulán, a Henyei Miklós utcában. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő gyulai férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 36 éves járművezetőt a rendőrjárőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene.

Gyulán, a Munkácsy Mihály utca és az Ecsedi utca kereszteződésében 2022. október 19-én 8 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy férfit, akinek körözését rendelték el a svájci hatóságok. A 32 éves svájci férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

hirdetés

Police.hu

hirdetés

hirdetés