Bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Orosházán és Gyomaendrődön

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Az elmúlt nap történéseiről számolt be a rendőrség a Police.hu oldalon. Mint írják, Békés megyében 2022. október 23-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, a Könd utcából 2022. október 23-án 9 óra után néhány perccel előállítottak a rendőrjárőrök egy orosházi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek a 21 éves férfi ellen.

hirdetés

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. október 23-án 9 óra 30 perc körül Gyomaendrődön, a Bajcsy-Zsilinszky úton ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az autón egy másik kocsira kiadott rendszám volt felhelyezve. Ezért a 41 éves szeghalmi férfit a rendőrjárőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

hirdetés

Police.hu

hirdetés