Ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Kondoroson és Szeghalmon

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Ittas járművezetés gyanúja miatt két férfit is előállítottak a rendőrök 2022. november 1-jén Békés megyében.

Először Kondoroson, az Ady Endre utcában 10 óra után néhány perccel egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrjárőrök az orosházi férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Emellett az igazoltatásakor az intézkedő rendőrök azt is megállapították, hogy nincsen érvényes vezetői engedélye. A 27 éves férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ezután Szeghalmon, a Jókai utcában 12 óra 45 perc körül egy kerti traktor vezetőjét ellenőrizték a rendőrök. Nála három légalkoholmérés eredménye lett pozitív. A rendőrök mindkét férfi ellen ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.

Sarkadon, a Gyulai útról 2022. november 1-jén 23 óra körül előállítottak a rendőrjárőrök egy rétközberencsi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A Sarkadi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség miatt büntetőeljárást indított ellene.

Police.hu