Orosházán balesetnél helyszíneltek, Sarkad külterületén közúti veszélyeztetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

motoros baleset Orosházán Fotó: Police.hu

Orosházán, a Könd utca és a Táncsics utca kereszteződésében 2022. november 2-án 16 óra után néhány perccel egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinak és nekiütközött. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: Police.hu

A Doboz és Sarkad közötti úton 2022. november 2-án 17 óra 30 perc körül egy autós megelőzte az előtte haladó kocsit és keresztbeállt előtte. Azért követte, mert kilométerekkel korábban a tükreik összeértek, neki kára keletkezett, de a másik autós nem állt meg. Mikor elállta előtte az utat, az idős férfi még le tudott fékezni, nem ütközött össze vele, de egy szemből érkező vétlen autós már nem tudott megállni és nekiment a keresztben álló kocsinak. A balesetben senki nem sérült meg.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei az előző és az utat elálló 36 éves békéscsabai férfi ellen közúti veszélyeztetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek és vizsgálják a történteket, illetve annak előzményeit. (Police.hu)

hirdetés

 

Ez is érdekelheti:

hirdetés