Mesterekké váltak a fodrászok

Mestervizsgát tett hat fodrász Fotó: Pintér Vince/BMKIK

Mestervizsgát tett hat fodrász a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a napokban.

Volt, aki az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott képzésben vett részt, más az önköltséges verziót választotta. Cseh István, a mestervizsga bizottság tagja elmondta, látszik, hogy Dragán György, Faragó Krisztián, Farkas Márió, Kovács Brigitta és Opauvszki Anita és Regényi Erik komolyan vette a feladatot.

hirdetés

Az elnökasszony is kiemelte, hogy utóbbi idők egyik legjobban felkészült csoportja volt a mostani, Palkóné Zámbó Edit mesterfodrász nagyon jól felkészítette őket a gyakorlatra – mondta Cseh István.

A mesterjelölteknek 12 vizsgafeladatot kellett teljesíteniük a gyakorlaton, volt például divathajvágás melírozással, konty élő modellen, illetve póthajkészítés is.

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara jövőre is szervez mesterképzést, nemcsak fodrászoknak, hanem más szakmákban is az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott és önköltséges formában egyaránt. Érdeklődni Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál lehet a 66/324-976-os vagy a 30/590-0088-as telefonszámon.

Fotó: Pintér Vince/BMKIK
Fotó: Pintér Vince/BMKIK
Fotó: Pintér Vince/BMKIK
Fotó: Pintér Vince/BMKIK
Fotó: Pintér Vince/BMKIK
Fotó: Pintér Vince/BMKIK

 

Forrás: Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara