Összesen négy házból lopott egy férfi és egy nő Orosházán

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Közel tíz nap alatt több házból is lopott egy nő és egy férfi Orosházán. A nyomozók őrizetbe vették őket.

Egy lakatlan, két felújítás alatt álló és egy lakott házból lopott egy páros 2022. november 17-e és 2022. november 26-a között Orosházán. Az orosházi nő és férfi mindenhová máshogy jutott be. A lakatlan háznál az ajtót feszítették be. Az egyik felújítás alatt álló épületnél a kerítésnek kifeszített fóliát vágták ki, a lakóházba pedig besurrantak. Többek között háztartási gépeket, rézvezetéket, kamerát, szerszámokat, építőanyagokat, kádat, mosdókagylót és wc csészét hoztak el.

A náluk tartott kutatáskor a rendőrök megtalálták az ellopott dolgok egy részét, amelyeket visszaadnak a tulajdonosoknak. Az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozói a 38 éves nőt és a 48 éves férfit lopás bűntett elkövetésével gyanúsítják és őrizetbe vették őket. Vizsgálják azt is, hogy ezek mellett más vagyon elleni bűncselekményt követhettek-e el – írja a Police.hu.