Megloptak egy idős nőt Mezőkovácsházán

pénz, pénztárca, forint Illusztráció: Pixabay.com

Megloptak egy idős nőt Mezőkovácsházán. A rendőrök néhány óra alatt visszaszerezték a bankkártyáját és az iratait. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Mezőkovácsházán, az Árpád utcában, 2022. november 3-án 9 óra körül egy idős nő megállt a járdán, letette maga mellé a földre táskáját, kivette belőle a mobiltelefonját, hogy megnézze, mennyi az idő. Ekkor egy másik gyalogos hirtelen odalépett a táskához, kivett belőle egy pénztárcát és sietve távozott.

A nő utána szólt, próbálta visszakérni a tárcáját, feltartóztatni az idegent, de nem sikerült neki. Bejelentést tett a rendőrségen, és a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei rövid idő alatt azonosították, majd előállították a lopás elkövetésével gyanúsítható 29 éves nőt, aki ellen büntetőeljárást indítottak. Azt a pénzt, amit a tárcában talált, azonnal elköltötte, de meglopott nő iratait és a bankkártyáját a rendőrök lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket kevesebb mint egy hónap alatt elvégezték és az ügy iratait 2022. november 30-án megküldték az ügyészségre.

Police.hu