Ittas járművezetés gyanúja és engedély nélküli vezetés miatt intézkedtek a rendőrök Békésben

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. december 2-án 23 óra 15 perc körül Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Egy tehergépkocsit vezető férfinél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A városi rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. december 2-án őrizetbe vett egy szabadkígyósi férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs vezetői engedélye. A 20 éves fiatalembert a szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Orosházán, a Lehel utcában 2022. december 4-én 22 óra 15 perc körül ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a 31 éves miskolci férfinak nincsen vezetői engedélye. Emellett a helyszínen történt szonda alkoholfogyasztást jelzett nála és a további mérések is megerősítették azt, hogy az autós ittasan vezettet. Ezért a rendőrök büntetőeljárást indítottak ellene.

Police.hu