Azt hazudta a rendőröknek, hogy betörtek a házába

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Betörtek a házába, ezt állította egy férfi Pusztaottlakán. Gondosan meg is rendezte a bűncselekményt, de végül beismerte: nem lopták meg. Azért, mert nem mondott igazat, büntetőeljárás indul ellene.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra 2022. december 7-én bejelentést tett egy férfi arról, hogy betörtek a pusztaottlakai házába és elvitték az előző nap a bankból felvett fizetését. Az ügyben nyomozás indult, de kiderült, hogy nem történt bűncselekmény. A férfi 2022. december 12-én elismerte, hogy csak kitalálta, megrendezte a történetet.

hirdetés

A fizetése nagy részéből ugyanis tartozásait rendezte, és nem akarta, hogy a felesége megtudja, valójában mire ment el a pénz. Ezért kitalálta, hogy egy időre a kisgyermekükkel otthon lévő nőt elhívja otthonról. Meg is kérte egyik ismerősüket, hogy 2022. december 7-én reggel vigye be őket autóval Békéscsabára.

Mikor már a nő a gyermekkel a kocsiban ült, azzal az ürüggyel, hogy a házban hagyta a táskáját, visszament, és csinált egy kis felfordulást. A konyhában kiborította azt a korsót, amiben a pénzt szokták tartani, majd a bejárati ajtót bezárta és megrántotta, így a zár eltört, az ajtó kinyílt. Úgy hagyta, és elmentek Békéscsabára. Amikor hazaértek, úgy rendezte, hogy először a nő menjen be az udvarra és ő vegye észre, mi történt. A férfi ellen a rendőrség hatóság félrevezetése miatt büntetőeljárást indít.

Police.hu