Országos szintű elismerésben részesült Bárdos Benjamin r. zászlós, békéscsabai nyomozó

elismerésben részesült Bárdos Benjamin Fotó: Police.hu

Rangos szakmai elismerést kapott 2022. december 12-én, Budapesten Bárdos Benjamin r. zászlós, a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozója.

Kimagasló szakmai tevékenységéért a Rendőrségi Igazgatási Központban megtartott ünnepségen dr. Töreki Sándor r. vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes jutalomban részesítette. A zászlós 2003 óta rendőr, hivatásos szolgálatát a Békéscsabai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályán kezdte járőrként. Később körzeti megbízott, majd 2014-ben nyomozó lett, főként kábítószerekkel kapcsolatos bűncselekmények felderítését végzi.

hirdetés

Elhivatott szakmai munkájának köszönhetően az elmúlt időszakban több nyomozás során sikerült nagyobb mennyiségű kábítószert lefoglalni és a fogyasztók mellett terjesztőket is eljárás alá vonni. Emellett a körözési tevékenységet is kiemelkedően végzi, valamint a Békéscsabai Rendőrkapitányságon ő látja el a kapcsolattartói feladatokat is a városban működő szurkolói csoportokkal. Kiváló spotter, ezt az is mutatja, hogy a magyar rendőrség többször is delegálta már nemzetközi labdarúgó tornákra.

Police.hu