Fenyőfavásárlási utalvánnyal segített a rászoruló családoknak Herczeg Tamás

Fenyőfavásárlási utalvány Fotó: Körös Hírcentrum

Fenyőfavásárlási utalványokat ajánlott fel Békéscsaba Megyei Jogú Város országgyűlési képviselője a nehéz anyagi körülmények között élők számára.

hirdetés

Mint ahogyan az elmúlt négy évben, idén is húsz darab, egyenként 5000 forint értékű utalványt adott át Herczeg Tamás a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központban. Herczeg Tamás elmondta, a feldíszített karácsonyfa egy hagyományos karácsonyi szimbólum, amelyet sokan nem engedhetnek meg maguknak. Kiemelte, az ünnepi időszakban sokan adományoznak a rászorulóknak különböző módokon. Az országgyűlési képviselő pár éve úgy döntött, ő ilyen formában igyekszik hozzájárulni a családok karácsonyához.

hirdetés

„Vannak olyan családok, akik nem tudják azt a karácsonyi hangulatot megteremteni, amihez a karácsonyfa, az ajándékok, az ünnepi vacsora és minden így együtt tartozik, ugyanis olyan körülmények között élnek, hogy ez számukra nem lehetséges” – fogalmazott.

A felajánlással a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ által kiválasztott rászoruló családok számára nyújt segítséget, hogy ők is a karácsonyfa mellett élhessék meg az ünnep szentségét. Az eseményen részt vett Varga Éva, a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ vezetője.

Fotó: Körös Hírcentrum
Fotó: Körös Hírcentrum
Fotó: Körös Hírcentrum

hirdetés