Rendőri ellenőrzéskor derült ki, hogy egy másik jármű rendszámát szerelte fel autójára egy férfi

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Rendőri ellenőrzéskor derült ki, hogy egy másik jármű rendszámát szerelte fel autójára egy férfi, akit Vésztőn állítottak meg a rendőrök. Az ügy vizsgálata befejeződött.

Vésztőn, a Báthori utcában 2022. augusztus 26-án 22 óra 15 perc körül ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az autón egy másik kocsira kiadott német honosságú rendszám volt, ezért a Szeghalmi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

A 24 éves vésztői férfi, aki vezette az autót, kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, abban bízott, „hátha bejön” ez a trükk, és így tudja használni a rendszám nélküli autót. Nem volt szerencséje, mert kiszűrték a forgalomból.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu