Aludt, amikor kirabolták

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Alvó emberhez tört be és lopott tőle egy férfi Pusztaföldváron. A tulajdonostól körülbelül egy méterre az asztalon heverő tárcából vett ki pénzt, majd a konyhából is lopott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Egy pusztaföldvári nő arról tett bejelentést 2022. október 14-én az Orosházi Rendőrkapitányágra, hogy betörtek hozzá és pénzt loptak tőle. A rendőrök az értesítéstől számított néhány óra alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, aki 2022. október 13-áról 14-ére virradó éjjel, éjfél körül lenyomta a ház drótkerítését, bement az udvarra, onnan az épületbe.

A tulajdonos az egyik szobában aludt, tőle körülbelül egy méterre az asztalon volt a pénztárcája. A 39 éves férfi abból vett ki több tízezer forintot, majd a konyhából is lopott.

A nyomozók kifosztás bűntett és magánlaksértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ellene. A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2023. január 19-én továbbította az ügyészségre.

Police.hu