Aludt, amikor kirabolták

Szarvason, közlekedési, kutya harapott, kék, rendőrségi, pénztárcát lopott, drogosok Vésztőn Illusztráció: Pixabay.com

Alvó emberhez tört be és lopott tőle egy férfi Pusztaföldváron. A tulajdonostól körülbelül egy méterre az asztalon heverő tárcából vett ki pénzt, majd a konyhából is lopott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Egy pusztaföldvári nő arról tett bejelentést 2022. október 14-én az Orosházi Rendőrkapitányágra, hogy betörtek hozzá és pénzt loptak tőle. A rendőrök az értesítéstől számított néhány óra alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, aki 2022. október 13-áról 14-ére virradó éjjel, éjfél körül lenyomta a ház drótkerítését, bement az udvarra, onnan az épületbe.

hirdetés

A tulajdonos az egyik szobában aludt, tőle körülbelül egy méterre az asztalon volt a pénztárcája. A 39 éves férfi abból vett ki több tízezer forintot, majd a konyhából is lopott.

A nyomozók kifosztás bűntett és magánlaksértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ellene. A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2023. január 19-én továbbította az ügyészségre.

Police.hu

hirdetés