Kirámolta a nyitva hagyott autót egy férfi Békésen

lopott az autóból Békésen, kirámolta Fotó: Police.hu

Tavaly december 24-én pakolt ki egy nyitva hagyott autót egy férfi Békésen. A rendőrök elfogták, majd azokat a dolgokat, amiket ellopott, lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak.

Lopás miatt állítottak elő 2023. január 20-án egy férfit a Békési Rendőrkapitányság rendőrei. A 48 éves férfi a gyanú szerint tavaly december 24-én Békésen, a Déli Ipari úton egy parkoló autóból pénzt, hátizsákot, GPS-t, alkatrészeket, játékot, gyerekruhákat és egy kulcskészletet lopott. Könnyű dolga volt, mert a kocsi nem volt bezárva.

A rendőrök azonosították, elfogták, a lopott dolgokat megtalálták nála, lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosnak. A rendőrök vizsgálják, hogy a békéscsabai férfi követhetett-e el további hasonló, vagyon elleni bűncselekményeket.

Fotó: Police.hu

A rendőrség ismételten kéri a járművezetőket, gépkocsi-tulajdonosokat, hogy mindig, még akkor is, ha csak rövid időre mennek el a kocsi mellől, zárják be azt! Ellenőrizzék is, hogy a központi zár lezárta-e az ajtókat és az ablakokat is felhúzták-e! Ne hagyjanak az utastérben, jól látható helyen semmilyen készüléket, telefont, ruhát, táskát, más értéket, amelyek felkelthetik a rossz szándékkal nézelődők figyelmét.

Police.hu