Vizsgafelügyelőket vár a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Iparkamara, felhívás, Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Vizsgafelügyelőknek lehet jelentkezni a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál. A pályázatokat február 20-ig várják.

A szakmai vizsga bizottsága mindig három tagból áll, amelynek ellenőrzési feladatokat ellátó tagja, a vizsgafelügyelő felel a szabályszerűségért. A felügyelőt a megmérettetés helyszíne szerint területileg illetékes gazdasági kamara delegálja. Február 20-ig jelentkezhetnek a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál azok, akik szeretnének bekerülni a vizsgafelügyelők névjegyzékébe, ahonnan majd kiválasztják az adott vizsgára kijelölt szakembereket. A képzéseket a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

hirdetés

A pályázaton az vehet részt, aki a megpályázott szakmának megfelelő felsőfokú szakirányú végzetességgel rendelkezik. Ez technikumban tett vizsga esetén azt jelenti, hogy a vizsgafelügyelőnek tanárképzésben szerzett mesterfokozattal vagy felsőfokú végzettséggel és az ágazatnak megfelelő szakképzettséggel kell rendelkeznie. A szakképző iskolában megszerezhető vizsga esetén megfelelő felsőfokú végzettség és szakképzettség vagy felsőfokú végzettség és az ágazatnak megfelelő szakképesítés kell. Ezen kívül a megpályázott szakmában tíz év gyakorlat is szükséges.

A pályázatokról a www.bmkik.hu oldalon lehet részletesen olvasni. A 30/590-0088-as telefonszámon Miholecz Ildikó, a kamara vizsgadelegáló referense ad felvilágosítást.