Rendőrjárőr képzésre várja a jelentkezőket a rendőrség

rendőrségi toborzás Fotó: Police.hu

Ismét lesz toborzás Békéscsabán, a Csaba Centerben. A bevásárlóközpont földszintjén várják a rendőrök a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket.

Békéscsabán, a Csaba Centerben 2023. február 9-én, csütörtökön 10 és 12 óra között működik olyan információs pont, ahol rendőrök várják a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket. A jelentkezés feltételeivel, az oktatással és a rendőri feladatokkal kapcsolatos kérdésekre is készséggel válaszolnak.

hirdetés

A toborzó csoport munkatársai a bevásárlóközpont földszintjén állnak az őket felkeresők rendelkezésére. Az információk mellett jelentkezési egységcsomagokkal is várják a pályaválasztókat, pályát módosítókat.

A képzésekről szóló tájékoztatók megtalálhatóak a rendőrség honlapján is. Emellett a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán is fogadják az érdeklődők telefonhívásait. A 66/523-700-as telefonszám munkaidőben hívható, illetve szintén munkaidőben személyesen is lehet tájékoztatást kérni a főkapitányságon, Békéscsabán, a Bartók Béla út 1-3. szám alatt.

hirdetés