Lefülelték a fűnyírótolvajt Szeghalmon

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Kutyaugatásra felfigyelő szomszéd fülelt le egy lopni próbáló férfit Szeghalmon. A bűnügy rendőrségi vizsgálata három hét alatt befejeződött.

Fűnyírót akart lopni egy házból egy férfi 2023. január 22-én hajnalban Szeghalmon. A szomszédok negyed 6-kor arra figyeltek fel, hogy az utcában nagyon ugatnak a kutyák. Egyikük kiment és látta, hogy az ő házával szemben lévő épületnél mozgás van, valaki egy fűnyírót húz ki az udvarról az utcára. A szemtanú hívta a rendőrséget, közben a lopni készülő ember visszament az utcáról a házba és leült a teraszon.

Mikor a rendőrök megérkeztek, először nem válaszolt a kérdéseikre. Szemmel láthatóan ittas volt és úgy tűnt, elbóbiskolt. Mikor magához tért, utána sem tudta megmondani, mit keres ott. A rendőrök előállították és büntetőeljárást indítottak ellene.

A lopás vétség kísérlet miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a Szeghalmi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait bíróság elé állítási javaslattal 2023. február 13-án továbbította az ügyészségre.

Police.hu