Középiskolások versenyeztek Mezőhegyesen

Középiskolások versenyeztek Mezőhegyesen Fotó: Police.hu

Mezőhegyesen mérték össze tudásukat a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Békés vármegyei döntőjének résztvevői. A 24 diák csapatban és egyéniben is versenyzett.

A Békés Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság 2023. március 29-én, Mezőhegyesen rendezte meg a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Békés vármegyei döntőjét. A megmérettetésen azok a diákok vettek részt, akik első helyezést értek el a rendőrkapitányságok által szervezett városi fordulókon. A 24 diák háromfős csapatokban versenyzett, együtt oldották meg az elméleti és gyakorlati feladatokat. A versenyzőket Nagy Lajos r. alezredes, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte és a megmérettetés végén Pelleg József r. alezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője gratulált a résztvevőknek, a helyezetteknek.

hirdetés

A csapatversenyben a Tímár László, Erdődi Csanád Imre és Almási Tamás összeállítású békési csapat bizonyult a legjobbnak. A második helyezést a mezőhegyesi csapat érte el, tagjai: Fehér Martin Bence, Koska Koppány, Lakatos Bence Árpad. A versenyben harmadik lett a kétegyházi csapata, Szőke Gergő Máté, Megyeri Barnabás és Kovács Mihály Márk képviseletében.

Az egyéni versenyben a kerékpárosok között Fehér Martin Bence, a Mezőhegyesi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulója bizonyult a legjobbnak. A kategória második helyezettje Szőke Gergő Máté, a kétegyházi AASZC Dr. Pálfi György Mezőgazdasági Technikum, Szakkepző Iskola és Kollégium diákja lett, a harmadik helyen pedig Tímár László, a békési Gál Ferenc Egyetem, Technikum, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium tanulója végzett. A segédmotoros kerékpárral versenyzőknél Erdődi Csanád, a békési Gál Ferenc Egyetem, Technikum, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium tanulója végzett az első helyen.

Második lett Koska Koppány, a Mezőhegyesi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákja, a harmadik helyen pedig Megyeri Barnabás, a kétegyházi AASZC Dr. Pálfi György Mezőgazdasági Technikum, Szakkepző Iskola és Kollégium tanulója végzett. A személygépkocsival versenyzők között Tasnádi Zsolt, a szeghalmi GYSZC Szigeti Endre Technikum és Szakképző Iskola tanulója bizonyult a legjobbnak. Második helyen végzett Hajduch Nándor, a szarvasi GYSZC Székely Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákja, és harmadik lett Almási Tamás a békési Gál Ferenc Egyetem, Technikum, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium tanulója.

Fotó: Police.hu

Police.hu