Több esetben riasztották faeltávolításhoz a tűzoltókat Békésben

Fotó: katasztrófavédelem

Kidőlt egy nagyméretű fa tegnap délelőtt Békéscsabán, a Kazinczy és a Szerdahelyi utca sarkán. A gyalogosforgalmat akadályozó növényzetet a helyi hivatásos tűzoltók motor láncfűrész segítségével feldarabolták, majd a területet megtisztították. Az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg.

Meghasadt egy nagyméretű fa ága tegnap délelőtt Nagymágocs településen, a Szentesi úton. A közúti forgalomra veszélyt jelentő növényzetet az orosházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és egy emelőkosara jármű segítségével távolították el. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben. Az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg.

hirdetés

Egy fenyőfa telefonvezetéknek dőlt tegnap este Gyomaendrődön, a Fő úton. A helyi önkormányzati tűzoltók a vezetéknek dőlt fát egy láncfűrész és létra segítségével távolították el. Az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg, valamint anyagi kár sem keletkezett.

Leszakadt két nagyméretű faág tegnap délelőtt Orosházán, az Iglói úton. A magasban lógó gyalogosforgalmat veszélyeztető ágakat a helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és egy emelőkosaras jármű segítségével távolították el. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta. Az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg.

Fotó: katasztrófavédelem

Forrás: Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság