Lezárt vizsgálat: ittasan, jogosítvány nélkül okozott balesetet egy nő Medgyesegyházán

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Ereszcsatornának ütközött, majd kidöntött egy ház előtt álló dísznövénysort egy teherautó Medgyesegyházán. Egy olyan nő vezette, aki ittas volt és vezetői engedélye sem volt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Motorzúgásra, majd egy csattanásra lett figyelmes egy férfi 2022. szeptember 7-én, éjfél körül Medgyesegyházán. Kiment és látta, hogy egy teherautó áll a szomszédja háza előtt, ami kidöntött egy ereszcsatornát tartó vasat, több dísznövényt, majd felakadt egy aknafedélen. A kocsi mellett egy nő állt, aki megkérte a férfit, hogy tolasson vissza neki az útra. A férfi ezt megtette. Ekkor a nő azt akarta, hogy vigye is haza a teherautóval, de a férfi erre már nem volt hajlandó.

hirdetés

Időközben kijött a házból az házaspár is, akik előtt a baleset történt. Rendőrt hívtak, de a balesetet okozó nő nem várta meg az intézkedést, hanem gyalog elindult. A rendőrök megtalálták és visszavitték a helyszínre. Kiderült, hogy ittasan ült be a teherautóba, ráadásul úgy indult el vele, hogy nincs vezetői engedélye és saját bevallása szerint nem is tudott autót vezetni.

Elmondta, eredetileg egy ismerősét kérte meg arra, hogy vigye el a barátjához a kocsival. Mikor odaértek, a barátja nem akart beszélni vele és az ismerősével is összeveszett, aki otthagyta őt a teherautóval. A nő nem akart gyalogolni, ezért annak ellenére, hogy ivott és vezetni sem tudott elindult az autóval. Nem jutott messzire, egy jobbra ívelő kanyarban balesetezett. A 29 éves nő ellen járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárás, az engedély nélküli vezetésért pedig szabálysértési eljárás indult.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2023. április 17-én továbbították az ügyészségre.

Police.hu

hirdetés