Kábítószer hatása alatt borulhatott árokba autójával egy férfi Dobozon

Dobozon árokba borult kábítószeres Fotó: Police.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetek Dobozon, Gyulán, és Vésztőn, ittas és bódult járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Dobozon.

Békés vármegyében 2023. április 26-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Dobozon, az Áchim utca és a Zsibongó utca kereszteződésében 7 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek, így összeütköztek. A biciklis elesett és könnyebben megsérült.

hirdetés

Gyulán, a Bárdos utcában 13 óra 45 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő kátyúba hajtott, elesett és könnyű sérülést szenvedett. Vésztőn, a Kóti út és a Bem utca kereszteződésében 17 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy biciklis nőnek. Összeütköztek, a kerékpáros elesett és könnyebben megsérült.

Árokba borult egy személyautó 2023. április 26-án, 11 óra 45 perc körül Dobozon, a Nagy utcában. A járművet vezető 32 éves dobozi férfi nem sérült meg, de felmerült a gyanúja annak, hogy mielőtt elindult a kocsival, alkoholt és kábítószert fogyaszthatott. A Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene – írja a Police.hu.