Drága légyottban volt része az orosházi férfinak

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Hirdetés útján hívott magához egy fiatal nőt egy orosházi férfi. A lány nem egyedül érkezett, ketten kísérték, akik aztán a légyott alatt meg is lopták a házigazdát. A rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték.

hirdetés

Egy internetes oldalon keresett társaságot magának egy orosházi férfi 2023. március 27-én este. Egy lányt fel is hívott, aki 22 óra után két ismerősével, egy férfivel és egy nővel érkezett meg a házhoz. A férfi a kocsiban maradt, a nő pedig a lánnyal bement a házba. Amíg a lány a szobában volt a házigazdával, az idősebb nő egyedül maradt a konyhában és egy övtáskából pénzt vett ki.

hirdetés

Közben az egy ideig a kocsiban várakozó férfi megrongálta a kerítést és bemászott az udvarba, majd a nyitott melléképületből ellopott egy láncfűrészt és egy sarokcsiszolót, betette azokat a kocsi csomagtartójába. Miután a hármas távozott, a házban lakó férfi hamar észrevette, hogy megkárosították és értesítette a rendőrséget.

A rendőrök a helyszíni információk és az adatgyűjtés alapján alig öt óra alatt megtalálták a lopások feltételezett elkövetőit. A 18 éves orosházi férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, míg az 50 éves orosházi nőnek tulajdon elleni szabálysértés miatt kell felelnie. Az ellopott szerszámgépeket a rendőrök megtalálták és visszaadták a tulajdonosának. A büntetőeljárás során az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a nyomozás iratait 2023. május 5-én továbbították az ügyészségre.

Police.hu

hirdetés