A Békés vármegyei rendőrök rúgták a legjobban a bőrt

rendőrök foci mérkőzés, Békés vármegyei rendőrök rúgták a legjobban a bőrt Fotó: Police.hu

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. május 25-én, Békéscsabán, Mezőmegyeren rendezte meg az II. Békés Kupa Rendőrségi Labdarúgó Tornát. Az eseményen négy megye rendőrei mérkőztek meg egymással. A torna győztese Békés vármegye válogatottja lett.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. május 25-én másodjára rendezte meg Békéscsabán, Mezőmegyeren a Békés Kupa Rendőrségi Labdarúgó Tornát. A meccsek nagyon színvonalasak voltak, a közönség sok szép gólt láthatott. A torna jó alkalom volt a rendőröknek a sportolásra és a kikapcsolódásra, a csapatszellem erősítésére is. A sporteseményen négy vármegyei rendőr-főkapitányság csapata vett részt. Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Békés vármegye rendőreiből álló válogatottak mérkőztek meg egymással.

A torna legjobb csapata Békés vármegye válogatottja lett. A második helyet Hajdú-Bihar vármegye csapata szerezte meg, a dobogó harmadik fokára Csongrád-Csanád vármegye játékosai állhattak fel, a negyedik helyen Jász-Nagykun-Szolnok vármegye végzett. A versenybizottság a Csongrád-Csanád vármegye csapatában játszó Nagy Andrást választotta a torna legjobb játékosának. A legjobb kapusnak járó díjat Békés vármegye hálóőre, Nagy Gábor érdemelte ki. A gólkirályi címet Tóth Tamás szerezte meg, aki Hajdú-Bihar vármegye csapatában játszott.

Az okleveleket és a serlegeket dr. Kis Péter r. ezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese adta át a legjobb teljesítményt nyújtó csapatoknak. A különdíjakban részesült játékosoknak Tóth Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatóságának szakmai koordinátora gratulált.

Fotó: Police.hu

Police.hu