Szombaton éjfélkor elhallgat a Mega Rádió Békéscsabán

mega rádió elhallgat Békéscsabán

A mai napon lejár a Mega Rádió békéscsabai frekvenciájának engedélye, így éjfélkor le kell kapcsolni az adást biztosító eszközöket. Az újraindítás lehetősége fennáll, de ehhez a hallgatók segítségét kéri a Mega Csapata a következő közleményben.

Kedves Hallgatóink!

hirdetés

A mai nappal, azaz 2023. június 3-án szombaton lejár a békéscsabai FM98,4 MHz frekvenciájára szóló 7+5 éves szolgáltatási engedélyünk, ezért éjfélkor megszűnik a Mega Rádió adása a megyeszékhelyen. Ez a változás a gyulai FM90,5 MHz (Gyula Rádió) és az orosházi FM90,2 MHz (Mega Rádió) frekvenciák vételkörzetét nem érinti.

Köszönjük a békéscsabai 98.4 Mega Rádió hallgatóinak a 12 évet, és bízunk a mielőbbi újrastartolásban! Ennek érdekében kérjük most az Önök támogatását. Aki szeretne segíteni a mielőbbi visszakapcsolásban, kérjük, küldjön egy támogató e-mailt az startujbol@gmail.com címre, vagy a Mega Rádió Facebook oldalán küldjön egy rövid üzenetet: Ön is szeretné, hogy újra szóljon a Mega Rádió Békéscsabán!

Az átmeneti időszakban sem szeretnénk magukra hagyni a Mega hallgatóit, és kínálunk néhány alternatívát, amellyel az igazán Mega rajongóknak sem kell szakítani a kedvenc rádiójukkal.

  • A Békéscsabához legközelebb eső gyulai FM90,5 MHz frekvencia vétele – a rádiókészülék manuális hangolásával – Békés, Doboz, Szabadkígyós, Telekgerendás településeken jól megoldható.
  • Békéscsaba területén is – a leárnyékoltságtól függően – fogható a gyulai frekvencia, érdemes megpróbálni a vételt.
  • Az on-line adást kiszolgáló szervereink és azok Internet kapcsolatának bővítése jelenleg is folyamatban van, így az asztali gépről jelentősen több hallgatót tudunk kiszolgálni, továbbá külön szerver fogja kiszolgálni a mobil internetet használó on-line hallgatókat.

A mihamarabbi „ReStart” reményében jó vételt, jó rádiózást kívánunk mindenkinek!

A Mega Rádió Csapata nevében: Mazán Zsolt