A közgyűlés elfogadta a rendőrfőkapitány beszámolóját

rendőrfőkapitány közgyűlés Békés vármegye Fotó: Police.hu

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2022. évi tevékenységéről számolt be a Békés Vármegyei Önkormányzat Közgyűlése előtt Vörös Ferenc r. ezredes, vármegyei rendőrfőkapitány. A testület egyhangúlag elfogadta a beszámolót.

A Békés Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének 2023. június 15-én, Újkígyóson megtartott ülésén napirenden szerepelt a Békés vármegye közbiztonságának 2022. évi helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az azokkal kapcsolatos feladatokról szóló beszámoló.

hirdetés

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Vörös Ferenc r. ezredes tájékoztatta a testület elnökét és tagjait a rendőrség tevékenységéről, a főbb tapasztalatokról. Az ülésen részt vett dr. Töreki Sándor r. vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettese, valamint a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti, bűnügyi és gazdasági rendőrfőkapitány-helyettesei is. A rendőri vezetők válaszoltak a beszámolót követően érkező kérdésekre, felvetésekre. A testület elnöke, illetve több tagja is elismerően szólt a rendőrök tevékenységéről és köszönetet mondott a munkájukért.

A Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése 15 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a beszámolót.

Police.hu