Elindult a Start Rádió!

Elindult a Start Rádió Békéscsabán

Szerda 0 órától, 2005 után ismét fogható a Start Rádió. Aki emlékszik a „rádiós kezdetekre”, az ősrobbanásra, amikor a rendszerváltás utáni években megtörték az FM csendet az új rádiók, azok számára biztos élmény egy olyan rádió, mint a Start.

Ideiglenes, kéthetes engedélyekkel 30 éve kezdte meg sugárzását, majd a város úgynevezett „rádiójaként” szólalt meg állandó engedéllyel. Ma már szinte hihetetlen, hogy akkoriban egy frekvencián hárman osztoztak, a Róna, az FBI, és a Start. Közülük a Start élte túl a válságokat, és másodszor is első lett. Tehát először szólalt meg állandó engedéllyel, majd ismét először szólalt meg 24 órás engedéllyel. Szakmailag is bezsebelhetett egy első helyet, ugyanis először váltott nyugat-európai színvonalú szignál parkra, arculatra a városban.

hirdetés

És most egy újabb elsőség. Tizenév hallgatást követően első a nagy visszatérők között. Arculata változatlan, tartalmilag megújult. A megyeszékhely környezetében élők nagy változatosságot tapasztalhatnak a kínálatban. A Mazán Tamás és Mazán Zsolt által vezetett médiahálózat kínálatában szerepel a jól megszokott Csaba Rádió a 88.9-en, a Mega Rádió a 90,2 MHz-en (Orosháza vételkörzetében) valamint a 90,5 MHz-en Gyula-Békéscsaba vételkörzetében, időkorláttal gyulán a Gyula Rádió 90,5 MHz-en és a régi új Start rádió a 98.4 MHz-en.

Ennyi rádiós nagy név nem volt egyszerre a palettán még Békésben, az szinte biztos. Ennyi rádió mellett szinte garantálható a hosszútávú, változtatottságra épülő kínálat. Ezt a vezetők folyamatos pályázása, háttérmunkája biztosítja, melynek része a rádiók időszakos megújulása, elhallgatása, újraindulása, a mindenkori engedélyek, lehetőségek figyelembe vételével.

Jó rádiózást!

Mazán Tamás, Mazán Zsolt