Hungaroring-jegyekkel is utazhatunk a Magyar Nagydíj helyszínére

Fotó: MTI/Balogh Zoltán (archív)
hirdetés

A közösségi közlekedés igénybevételét ajánlja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az utazásra a Forma-1 Magyar Nagydíjra, ezt segítik a BKK és a MÁV-Volán-csoport együttműködésében bevezetett Hungaroring-jegyek.

Futó Szöveg

A BKK pénteki tájékoztatása szerint az egy útra szóló “Hungaroring-jegy” és a korlátlan számú utazásra érvényes “Hungaroring flexijegy” péntektől vásárolható meg a BKK és a MÁV-START pénztáraiban és jegykiadó automatáiból, valamint a MÁV-START applikációban. A jegy külön érvényesítést nem igényel, ellenőrzéskor fel kell mutatni, illetve az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni. A jegyek július 21. és 23. között használhatók fel a H8-as HÉV teljes vonalán, valamint a MÁV-START és a Volánbusz megjelölt járatain Budapest és Gödöllő között.

hirdetés

A Volánbusz díjmentesen igénybe vehető különbuszaira – melyek egészen a Hungaroring 3-as kapuig szállítják az utasokat – kifelé Kerepesen lehet átszállni. A Hungaroringről pedig Gödöllő vasút- és autóbusz-állomásig viszik a különbuszok a látogatókat. A Magyar Nagydíjat július 21. és 23. között rendezik a Hungaroringen.

Fotó: Mogyoród, 2021. július 30. Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj első szabadedzésén a mogyoródi Hungaroringen 2021. július 30-án.

MTI

hirdetés