Rendőrkézen a gyulai kukaborogató

kukákat borított fel Gyulán Fotó: Police.hu

Több szemeteskukát is felborított és az út közepére húzott egy fiatal Gyulán. A fiú mindezt sötétedés után tette, így veszélyeztette az úton közlekedők biztonságát. A rendőrök rövid időn belül azonosították és gyanúsítottként hallgatták ki.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2023. július 26-án 0 óra 20 perckor Gyulán, a Várkert utcában arra lettek figyelmesek, hogy több szemeteskukát is felborítottak és egymás mellé fektettek az úttesten. A szeméttárolók – amellett, hogy akadályozták a közlekedést –, balesetveszélyesek is voltak, hiszen sötétben a fekete színű kukákat nehezen lehetett észrevenni.

hirdetés

A helyszínelés után a rendőrök járhatóvá tették az utat, majd adatgyűjtésbe kezdtek, és 12 óra alatt azonosították azt a fiatalt, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

A 16 éves fiú elmondta nekik, hogy este szórakozni volt a barátaival, és sokat ivott. A történtekre emlékezett ugyan, de nem tudta megmondani, hogy miért húzta a szemeteseket az útra. A Gyulai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt eljárást indított ellene.

Police.hu

hirdetés