Négy ittas sofőrtől vették el a jogosítványukat a rendőrök Békésben

biztonsági öv, kék, ellenőrzés, ittas vezetés Fotó: Police.hu (illusztráció)

Békés vármegyében 2023. július 28-a és 30-a között négy járművezetővel szemben intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök.

Orosházán, a Vörösmarty utcában 2023. július 28-án, 23 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsit vezető férfinál lett pozitív a helyszíni alkoholmérés eredménye. Két nappal később, 2023. július 30-án 0 óra 45 perc körül Szarvason, a Dr. Melich János utcában egy személyautót vezető nőnél jelzett ittasságot a szonda.

hirdetés

Ugyanezen a napon 15 óra 40 perckor Battonyán a Hősök terén egy személyautó vezetőjét ellenőrizték a rendőrök azért, mert feltűnt nekik, hogy a férfi nagyon bizonytalanul halad az úton, a forgalmi helyzetekre későn reagál. Kiderült, hogy alkoholt ivott mielőtt a volán mögé ült. Nem sokkal később, 17 óra 20 perkor Békéscsabán, a Berényi úton egy szintén személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett pozitív értéket a szonda.

Mind a négy járművezető esetében további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a vezető engedélyüket és büntetőeljárást indítottak ellenük. (Police.hu)

 

Ez is érdekelheti:

hirdetés