Kizsebelte vendégeit a nagykamarási cemende

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Kisebb értékre elkövetett lopás 2 rendbeli vétsége miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 33 éves büntetett előéletű nagykamarási nővel szemben, aki szexuális szolgáltatás nyújtása során kizsebelte a vendégeit. Az ügyészség indítványa szerint a sértettek részére okozott kárt is meg kell majd térítenie.

A nő 2022 májusában és azt megelőzően is rendszeres jövedelemre tett szert abból, hogy ellenérték fejében szexuális szolgáltatást nyújtott. Az egyik internetes portálon hirdette a szolgáltatásait, majd előzetes telefonos egyeztetést követően a lakásán fogadta az érdeklődőket.

hirdetés

2022. április 16-án, a késő esti órákban ebből a célból kereste fel őt egy férfi. A férfi a nő kérésére előre kifizette a megbeszélt szolgáltatás ellenértékét, majd együtt megfürödtek. Ennek során azonban a nő – arra hivatkozva, hogy hoz törülközőt – a fürdőszobából visszament a szobába és a férfi őrizetlenül hagyott övtáskájából jogtalan eltulajdonítási szándékkal magához vett 80.000.-Ft-ot, amit elrejtett a házban. Ezt követően, szexuális szolgáltatás nyújtása után, egy fogadott telefonhívásra hivatkozással sürgős távozásra szólította fel a férfit. A sértett a ház közelében észlelte, hogy nincs meg a pénze, majd mivel telefonon hiába kérte azt vissza a nőtől, értesítette a rendőrséget.

A nő 2022. május 22-én, a késő esti órákban ismét egy férfit fogadott a házában, aki szintén előre kifizette a szolgáltatás ellenértékét. Miután a férfi a konyhában levetkőzött, a nő bevezette a szobába, azonban a szexuális szolgáltatás nyújtása előtt pár percre kiment a konyhába és ott jogtalan eltulajdonítás szándékával a sértett nadrágjából kivette az abban lévő pénztárcát, abból pedig elvett 200.000.-Ft-ot; a tárcát a nadrág zsebébe visszatette, a bankjegyeket pedig lakása folyosóján a linóleum alatt elrejtette. A férfi a távozása során, még a ház udvarán észlelte, hogy meglopták, de a nő kizavarta az udvarból, ezért a sértett azonnal rendőrt hívott.