Aradon tartották az Agromalim & Smart Pack Nemzetközi élelmiszeripari, mezőgazdasági és csomagolástechnikai szakkiállítást

Agromalim & Smart Pack Nemzetközi élelmiszeripari, szakkiállítás

Aradon tartották az Agromalim & Smart Pack Nemzetközi élelmiszeripari, mezőgazdasági és csomagolástechnikai szakkiállítást. A szeptember 7-10. közötti rendezvényen a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Románt Tagozata és a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara képviselte vármegyei kamarai cégeket és vállalkozásokat.

Az AGROMALIM 2023 nemzetközi kiállítás bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetőséget biztosított a résztvevő vállalkozásoknak a nyugat-romániai régió egyik legmeghatározóbb agrár- és élelmiszeripari kiállításán. A rendezvényen évről évre és idén is több mint 200 kiállító mutatkozott be, köztük a MKIK Magyar-Románt Tagozat és a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által képviselt cégek.

hirdetés

A magyar részvételt a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Nonprofit Kft. Budapest szervezte és fogta össze. Rák János, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozatának titkára és Szikszai Csaba, a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Külgazdasági és EU-integrációs Osztályának vezetője elmondta, tartalmas és fontos kapcsolatok épültek ebben a három napban.

A kamara standját többek között Dr. Sándor Tibor László, Magyarország Bukaresti Nagykövetségének első titkára, mezőgazdasági attasé, Dinya Judit Magyarország Kolozsvári Főkonzulátus külgazdasági attaséja, a NAK Békés Vármegyei Igazgatóság részéről Kozsuch Kornél elnök, Bak Péter igazgató, Gheorghe Seculici Aradi KIAK elnöke, számos magyarországi és romániai vállalkozás, érdekképviseletek és intézmények képviselői keresték fel.

Agromalim & Smart Pack Nemzetközi élelmiszeripari, szakkiállítás

Agromalim & Smart Pack Nemzetközi élelmiszeripari, szakkiállítás