Hamar meglettek a telefontolvajok

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Békés vármegyében egy napon két férfinak lopták el a mobiltelefonját. Mindketten bejelentést tettek a történtekről, és a rendőri intézkedéseknek köszönhetően visszakapják a készülékeiket.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra 2023. szeptember 12-én két hasonló esetről érkezett bejelentés. Egy battonyai férfi azért kért segítséget, mert a házából eltűnt a mobiltelefonja. Kiderült, hogy az ismerőse lopta meg, aki nála volt beszélgetni. A házigazdának el kellett mennie otthonról, a vendégével együtt indult el, a ház kapuját és ajtaját is bezárta. Miután az útjaik elváltak, az ismerős úgy gondolta, visszamegy az üres házba, betör, és ellopja azt a telefont, amit a szobában az asztalon látott. Miután mindez kiderült, a rendőrök büntetőeljárást indítottak ellene, és lefoglalták tőle a készüléket.

hirdetés

Hasonlóképpen járt egy magyarbánhegyesi férfi is, neki szintén a házából lopták el a mobilját. A kaput nem zárta be, az épület ajtaját igen, de a kulcs az udvaron volt. A rendőrök kiderítették, hogy ki ment be a kulccsal a házba, és azt is, hogy kinek adta el a lopott telefont, amit a vevőtől visszavettek, és átadnak a tulajdonosnak.

Police.hu