Egy motoros és egy elektromos rokkantkocsival közlekedő nő ütközött össze Gyulán

baleset Gyulán Fotó: Police.hu

Közlekedési baleset, garázdaság és ittas járművezetés gyanúja Gyulán, garázdaság Békésen, körözött férfi elfogása Vésztőn, lopás miatt történt rendőri intézkedés Szarvason.

Gyulán, a Béke sugárúton 2023. október 10-én 12 óra körül egy idős nő elektromos rokkantkocsijával át akart menni az úttesten, de nem adott elsőbbséget egy motorkerékpárosnak. Összeütköztek és a nő, illetve a motor vezetője is könnyebben megsérült.

hirdetés

Békésen, 2023. október 10-én 20 óra előtt néhány perccel korábbi sérelmeik miatt két család tagjai összevitatkoztak egymással. A konfliktus során egy nő könnyebben megsérült. A Békési Rendőrkapitányság három nő ellen garázdaság vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Gyulán, a Béke sugárúton 2023. október 10-én 22 óra 30 perc körül egy ittas férfi kiabált és rugdosta az egyik lakótömb bejárati ajtaját. Az egyik dróthálós üveget betörte, majd megrongálta a térelválasztó ajtót is. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, és garázdaság vétség gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

Ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök 2023. október 10 –én 21 óra 45 perc körül Gyulán a Vásárhelyi Pál utcában. Egy személygépkocsit vezető férfit ellenőriztek, akinél a helyszíni alkoholmérés eredménye pozitív értéket mutatott. Az ittasság gyanúját a további mérések is megerősítették, így a férfi ellen büntetőeljárás indult.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. október 10-én 10 óra 45 perc körül Vésztőn elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot csalás bűntett elkövetése miatt. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

Egy kerékpár kosarából lopott el egy szatyrot a benne lévő értékekkel együtt egy férfi Szarvason. A rendőrök rövid időn belül elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Az ellopott dolgokat megtalálták nála és visszaadták a tulajdonosának. A férfit tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Police.hu