A kihűléstől mentettek meg egy nőt Gyomaendrődön

idős, rendőrség, kék, Gyulán, gyulai Illusztráció: Körös Hírcentrum

A Békés és a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőröknek, valamint a figyelmes, segítőkész állampolgároknak köszönhetően a kihűléstől menekült meg egy mezőtúri nő.

Néhány napja a Rendőrség honlapján hívtuk a figyelmet arra, hogy a hideg idő beköszöntével figyeljünk embertársainkra, hiszen az éberség életet ment!

hirdetés

A rendőrségre 2023. november 26-án délután érkezett bejelentés egy mezőtúri nő eltűnéséről, aki aznap reggel ismeretlen helyre távozott. A helyi rendőrök az adatok felvételét követően elrendelték a nő körözését, és felhívást tettek közzé, melyet a közösségi oldalakon is többen megosztottak.

Az egyik posztnál egy kommentelő jelezte, hogy a nőt kora délután Gyomaendrődön látták. A rendőrök azonnal felvették a kapcsolatot a kommentelővel, majd a Békés vármegyei rendőrökkel, akikhez időközben egy szemmel láthatóan segítségre szoruló, Gyomaendrődön sétáló nőről tett bejelentést egy állampolgár. A rendőrök megállapították, hogy a nő azonos azzal, akit a mezőtúri kollégáik keresnek. Az egyenruhások átadták a mentőszolgálat munkatársainak az átfázott asszonyt, akit kórházba szállítottak.

Police.hu